Before_after_Brit_1140x600_1_FI.jpg

Brit huomasi muutokset ihollaan vertaillessaan ennen ja jälkeen -kuvia

Kolmen kuukauden päivittäisen The Solution -kollageenin käytön jälkeen Brit alkoi huomata selviä muutoksia ihollaan. Erityisesti juonteissa silmien ympärillä sekä otsassa oli havaittavissa huomattavia muutoksia.

Mikä sai sinut aloittamaan The Solution™ Beauty Collagenin käytön? 

Näin mainoksen Oslo Skin Labin kollageenijauheesta Facebookissa ja tilasin sitä kautta uutiskirjeen saadakseni lisätietoja tuotteesta. Muutamaa päivää myöhemmin minulle soitettiin ja sain paljon hyviä neuvoja sekä yleistä tietoa tuotteesta. Minulle neuvottiin myös, että minun tulisi olla kärsivällinen sekä muistaa ottaa tuotetta päivittäin vähintään 3 kuukauden ajan nähdäkseni todellisia tuloksia. Päätin kokeilla, koska olen nyt 53-vuoden iässä alkanut huomaamaan muutoksia ihollani. 

Mitä tuloksia olet huomannut ihollasi aloitettuasi The Solution™ Beauty Collagenin käytön? 

Aloitin The Solution™ Beauty Collagenin käytön elokuussa 2023, jolloin käytin sitä noin 3 kuukautta. Minun on myönnettävä, että en ollut kovin hyvä muistamaan sitä joka päivä, ja optimaaliset tulokset vaativat säännöllistä käyttöä. Huomasin kuitenkin, että juonteeni olivat vähentyneet. Pidin 1,5 kuukauden tauon, jonka jälkeen päätin kokeilla uudelleen, sillä huomasin ihoni olleen vähän paremmassa kunnossa käyttäessäni Oslo Skin Labin kollageenijauhetta. Joten, päätin panostaa kunnolla ja ottaa jauhetta joka päivä vähintään 3 kuukauden ajan.

“Kun 3 kuukauden jälkeen vertasin ennen ja jälkeen -kuviani, huomasin tuloksia. Kun myös ystäväni kommentoivat ihoani, aloin näkemään huomattavia parannuksia” - Brit

Olen nyt käyttänyt tuotetta 4 kuukautta, ja olen huomannut suuria eroja koko kehon iholla. Vähemmän ryppyjä, jonka lisäksi syvät juonteet otsallani ovat hälventyneet huomattavasti. Minua ei haittaa hymyjuonteeni, ja näin 53-vuotiaana mielestäni on viehättävää nähdä, että vanhenen. Olen kuitenkin iloinen, että ihoni ei enää roiku yhtä paljon ja että ”halkeamat” otsallani ovat melkein kadonneet.  

Mitä ajattelet rypyistä ja ikääntymisestä?  

Minua ei juurikaan haittaa ikääntymisen merkit. Mutta… eihän ole haittaa pitää ihosta mahdollisimman hyvää huolta. Vietän paljon aikaa ulkona, ja olen päivänvalossa selvästi huomannut, kuinka nopeasti ryppyjä ilmestyy ja iho alkaa roikkua, varsinkin viimeisten 3-4 vuoden aikana. 

Onko sinulla päivittäinen kollageenirutiini?

Minulla on nykyään aamurutiini, jonka avulla muistan ottaa kollageenilisän päivittäin. Säilytän kollageenijauhetta kauniissa lasikulhossa kahvinkeittimen vieressä. Keitän joka aamu ensimmäiseksi aamukahvin, johon lisään jauheen. Olen myös kokeillut sitä veden, mehun ja smoothien kanssa (neutraalinmakuisen jauheen voi lisätä mihin tahansa nesteeseen) – mutta jauheen lisäämisestä kahviin on tullut minulle nyt hyvä rutiini, sillä annospussit ovat heti kahvinkeittimen vieressä näkyvillä. 

Mikä on paras kauneusvinkkisi muille naisille? 

En koskaan ole käyttänyt hirveästi tuotteita kasvoillani, lukuunottamatta kasvojen päivittäistä puhdistusta sekä hyvän öljyn tai rasvan käyttöä iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Olen hyvien öljyjen suuri ystävä, jos iho sitä sietää. Nykypäivänä kuitenkin lämpimästi suosittelen The Solution -kollageenia, joka on ehdottomasti suosimani kauneusvinkki. Koska se toimii!