JenniAlexandrova_TS_1140x600.jpg

Jenni Alexandrovan ihonhoitovinkit: hoida ihoa kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti!

Ihomme heijastaa hyvinvointiamme maailmalle, ja hyvinvoivan ihon salaisuus piilee kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. The Solutionin pitkäaikainen käyttäjä Jenni Alexandrova kertoo näkemyksistään ja kokemuksistaan ihonhoidosta. Tutustu myös Jennin viiteen luottorutiiniin ihonhoidossa!

Hyvinvointi on minulle kokonaisvaltainen asia. Tunne, että itsensä kanssa ja omissa nahoissaan on hyvä olla. Minulle hyvinvointi lähtee sisältäpäin: siitä, että katsoo itseään lempeästi, puhuu itselleen kauniisti ja tekee itselleen kauniita tekoja. 

Ihon hyvinvointi lisää yleistä hyvinvointia. Aikoinaan huonon ihon kanssa kamppailleena tiedän, että se syö energiaa, ja omaa ihoa ei ikään kuin voi unohtaa vaan se on läsnä kaikissa tilanteissa ja muiden ihmisten kohtaamisissa. Nyt ihoni voi hyvin, enkä juuri kiinnitä siihen huomiota, mutta tähän pisteeseen on ollut aika pitkä matka – kaikenlaisia hoitoja ja voiteita on tullut kokeiltua. Nyt olen löytänyt oman tavan huolehtia ihostani, joka on simppeli eikä vie paljon aikaa. Investoin laadukkaisiin tuotteisiin ja toisinaan myös laadukkaisiin kasvohoitoihin. 

Mielestäni rypyt ovat osa elämää, ja ne kertovat eletystä elämästä, iloista ja suruista. Nuorempana yritin peittää ihon virheitä meikeillä, mutta nykyään pyrin korjaamaan ihon virheet oikeilla tuotteilla. Iän myötä myös huomaan, että iho vaatii jatkuvasti lisää kosteutta. Siksi on tärkeää muistaa ravita ihoa myös sisältäpäin oikeanlaisella ravinnolla. Ennen en huolehtinut aurinkosuojasta – valitettavasti. Tänä päivänä käytän aurinkosuojaa kesät talvet. 

Omassa ihonhoidossani keskityn tehokkuuteen ja helppouteen – ihonhoidon ei pitäisi mielestäni viedä liikaa aikaa. Aamuisin laitan iholle C-vitamiiniseerumin ja aurinkosuojaa sisältävän päivävoiteen. Illalla meikin pesun jälkeen käytän retinolia sisältävää yövoidetta, jonka lisäksi käytän silmänympärysvoidetta aamuin illoin. The Solution -kollageenijauheen nautin aina aamuisin veden kanssa. 

Minulle hyvinvoiva iho on parhaimmillaan joustava, kuulas ja kosteutettu – ja kaunis iästä riippumatta! Sellainen, ettei se tunnu kiristävältä tai kutiavalta. The Solution -kollageenijauhe on ollut osa elämääni jo vuosia. Olen aina puhunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta – yksikään tuote ei ole ihmeaine, vaan ihon hyvinvointi vaatii paljon oikeita valintoja. Se vaatii kosteutta ja suojaa ulkoapäin sekä ravinteita sisältäpäin. Siksi on tärkeää, että kiinnittää huomiota siihen, mitä suuhunsa laittaa. 

5 luottokumppania Jennin ihonhoitorutiinissa: 

1. Hyvä uni avaimena terveeseen ihoon: Ensimmäinen ja ehkä tärkein askel kohti terveempää ihoa on riittävä ja laadukas uni. Unen aikana keho korjaa ja uudistaa soluja, ja riittävä ja laadukas uni on kaiken hyvinvoinnin perusta.

2. Kosteutus sekä sisältä että ulkoa – Oikeat voiteet ja runsas veden juonti ovat avain terveeseen ja säteilevään ihoon. 

3. Saunominen ihon hyvinvoinnin tukena: Saunan lämpö ja kosteus voivat tehdä ihmeitä iholle. Jenni kertoo saunomisen olevan osa hänen päivittäistä rutiiniaan, sillä se ei pelkästään rentouta mieltä, vaan saa myös ihon hehkumaan ja pysymään puhtaana!

4. Kollageeni ihon joustavuuden ylläpitäjänä: Iho menettää kimmoisuuttaan luonnollisen ikääntymisen myötä, ja kollageenijauheen lisääminen ruokavalioon on kätevä tapa tukea ihon rakennetta ja elastisuutta. Tähän Jenni suosii Oslo Skin Labin The Solution -kollageenijauhetta

5. Liikunta! Viimeisenä vinkkinä Jenni korostaa liikunnan roolia ihonhoidossa. Säännöllinen liikunta ei hyödynnä pelkästään kehoa, vaan saa myös ihon hehkumaan!