OSL_PUMKIN_W-Article_1140x600_1021_FI.jpg

Kurpitsalatte

Kurpitsakausi on täällä! Kurpitsa on monikäyttöinen raaka-aine ja kurpitsasosetta voi hyödyntää lukuisilla tavoilla. Tässä kurpitsalla maustetussa latessa on mukana kurpitsan soseutettua maltoa ja mikä parasta, tämä juoma on täyttävä ja vähäkalorinen. Lisää mukaan päivittäinen The Solution -annoksesi ja nauti syksyn herkusta samalla kun hoidat ihoasi. Kauhean kätevää!

Kurpitsan kaiverruksesta yli jäänyt malto kannattaa hyödyntää ja soseutettuna se toimii sellaisenaan tässä reseptissä. Lopun voi käyttää sosekeiton pohjana, piirakan täytteenä tai vaikka sämpylätaikinassa.

Ainekset:

2,5 dl rasvatonta maitoa tai kasvimaitoa (suosittelemme makeuttamatonta vanilja-mantelimaitoa)

1 rkl  kurpitsasosetta (ohjeet alla)

1 tl vaahterasiirappia, taatelisiirappia tai 3 tippaa nestemäistä steviaa (maun mukaan)

1/8 tl jauhettua kanelia

1 ripaus jauhettua muskottipähkinää

1 ripaus inkiväärijauhetta

1 pitkä espresso -annos

1 päiväannos The Solution Beauty Collagen -jauhetta

Ohjeet:

Höyrytä kurpitsamassa pehmeäksi. Kun höyrytetty kurpitsa on jäähtynyt, soseuta se tasaiseksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Lämmitä maito liedellä. Sekoita kurpitsasose ja sen jälkeen valitsemasi mausteet ja makeuttaja. Jatka seoksen vatkaamista, kunnes se vaahtoutuu.

Kaada seos espresson päälle ja tarjoa halutessasi kanelitangon ja kermavaahdon kanssa.