RS1681_OSL_0622_13090_W-Article_1140x600.jpg

Valmistele ihosi kesään!

Kesä on täällä, ja nyt kun aurinko ja lämpö vihdoin astuvat esiin ja pääsemme nauttimaan siitä paljain säärin ja sandaalein, me Oslo Skin Labilla haluamme varmistaa ihon hyvinvoinnin myös lämpiminä kesäkuukausina. Päivittäisen The Solution Beauty Collagen -annoksen lisäksi olemme koonneet tähän seitsemän loistavaa vinkkiä kauniin kesäihon ylläpitoon!

 

1. Puhdista ihosi useammin  

Kesä tuo usein mukanaan lämpöä ja kosteutta, jolloin bakteerit voivat helpommin päästä kertymään ihohuokosiin. Muista puhdistaa ihosi aamuin ja illoin, ja kokeile tuotetta, joka sisältää salisyylihappoa tai bentsoyyliperoksidia bakteerien tuhoamiseksi.  

  

2. Käytä vesipohjaista kosteusvoidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 

Talven kylmyys vaatii yleensä paksumpia voiteita ja rasvoja, mutta kesällä paksu päivävoide voi saada ihon tuntumaan hikiseltä heti ulos astuessa. Vesipohjainen kosteusgeeli on loistava vaihtoehto kuumille kesäpäiville.  

   

3. Käytä aurinkorasvaa – kaikkialla  

Ajatus kauniisti päivettyneestä ihosta voi houkutella nauttimaan auringosta talven kalpeuden korjaamiseksi, mutta UV-säteiden haitallisuus on fakta. Muista levittää runsaasti aurinkovoidetta koko vartalolle – ja levitä sitä uudelleen useita kertoja päivän aikana! Tiesitkö, että UV-säteet myös hajottavat ihon kollageenia, jonka väheneminen on pääasiallinen syy ryppyihin ja ihon veltostumiseen?  

  

4. Harkitse itseruskettavaa   

Kesäisen hehkun voi saada myös pullosta! Markkinoilla on monia erinomaisia vaihtoehtoja; itse suosimme vaihtoehtoja, joissa on kosteuttavia ainesosia. Valmistele iho hyvin ennen itseruskettavan levittämistä ja käytä levityskinnasta tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi. 

 

5. Kuori! 

Ihon pintakerroksen kuoriminen poistaa kuivan, kuolleen ihon ja antaa uuden, hehkuvan ihon loistaa. Kokeile kuorintahanskaa tai kahvikuorintaa päästäksesi eroon kuolleesta ihosolukosta, tämä jos mikä saa ilmeen virkistymään! Ihon kuorinta erityisesti ennen itseruskettavan levittämistä on luonnollisen lopputuloksen kannalta ratkaiseva toimenpide! 

 

6. Valitse “meikitön” look  

Sen sijaan, että käytät meikkiä, joka paakkuuntuu tai valuu pois kuumana kesäpäivänä, panosta hyvään itseruskettavaan myös kasvoilla ja vaihda meikkivoide sävytettyyn suojakertoimilla varustettuun päivävoiteeseen. Hydrolysoitujen kollageenipeptidejen avulla kehosi täydentää kollageenipitoisuutta ihollasi, mikä tekee siitä täyteläisemmän, ja vähentää juonteita ja ryppyjä! “Meikitön look” ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä!  

 

7. Tasainen iho kauttaaltaan 

Tasaista ja heleää kesäihoa ei tarvitse piilotella vaattein. Kun pidät ihosi tehokkaasti kosteutettuna se heijastaa valoa ja näyttää raikkaalta ja hehkuvalta. Nauti auringosta, kevyemmistä vaatteista ja ole ylpeä vartalostasi! Yleisen ihon tasaisuuden parantamiseksi kannattaa myös hyödyntää The Solution -kollageenilisää, joka tutkimusten mukaan tasoittaa ihon pintarakennetta, sekä madaltaa juonteita ja ryppyjä. Jos haluat lukea lisää tutkimuksista, löydät ne täältä!  

Lue kollageenista ja käyttökokemuksista: